Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart

B072MGKVFD
Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart
  • sko
  • kunstig lær
  • gummisåle
  • plattform måler ca 0,40
  • Menneskeskapt materialer
  • hælhøyde: 1,6
  • Bredde: medium
Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart Sjarm Fot Kvinners Komfort Plattform Lav Hæl Uformell Loafer Sko Svart
Vi kobler eiendomsbransjen med sosiale entreprenører
for å skape et mer bærekraftig samfunn!

Bevisste kobler bygg og eiendomsbransjen med sosiale entreprenører.

Hvordan?

Vi formidler sosiale tjenester

Velg sosiale produkter og tjenester som kan brukes på ditt neste arrangement, gis bort som firmagaver eller komplimentere din samfunnsansvar strategi.

Vi bygger kunnskap

Vi tilbyr kurs, seminarer og workshops innen sosialt entreprenørskap og bærekraft. Bestill gjennom oss - vi tilpasser temaene til din bedrift!

Easemax Dame Måte Vulst Low Cut Spisse Kitten Hæl Pumpe Rød

Koble med sosiale entreprenører som utvikler innovative løsninger til dine unike bærekraftsutfordringer!

+
Se full video

Hvorfor benytte Bevisste?

Bedre eiendomsprosjekter

Vi kan gjøre ditt neste prosjekt smartere! Dette gjør vi ved å koble deg med sosiale entreprenører som utvikler miljø og samfunnsmessige tjenester. Sammen skaper det merverdi for dere, utviklere, brukere og lokalsamfunnet!

Bærekraftig organisasjonsdrift

Vi kan gjøre din arbeidsplass mer bærekraftig! Vi har tilrettelagt for deg ved å formidle relevante sosiale produkter og tjenester som kan tas i bruk med umiddelbart. Slik gjør vi det lett for deg å integrere samfunnsinnovasjon på arbeidsplassen.

Kvalitetssikrede tjenester

Vi sikrer kvaliteten av våre sosiale entreprenører! Gjennom tett oppfølging av utvalgte, profesjonelle sosiale entreprenører eliminerer vi risikoen for dere. Be om referanser!

For oss i Bevisste er sosiale entreprenører
virksomheter som takler samfunnsutfordringer
på innovative og lukrative måter.
De er viktige bidragsytere til en bedre verden.

Hvem er med?

Vi støttes av de viktigste ambassadørene!

Senter for eiendomsfag

.

Ung i næringseiendom

Norsk eiendom

Estate Media

SoCentral

Enterspace

Bevisste.no

Bevisste.no samler tjenester fra sosiale entreprenører. Felles for dem alle er høy kvalitet og konkurransedyktig pris.

Merkeordning

Bevisste er i tillegg en merkeordning. Det betyr at din bedrift blir en pådriver i bransjen og få tilgang til bruk av Bevisste-merket.

Bevisst eller bevisstløs?

Sosialt entreprenørskap handler om å bruke virkemidler fra forretningsverdenen for å bidra til å løse problemer som er knyttet til sosiale og samfunnsmessige forhold.

Telefon: +4748651905

Allhqfashion Kvinners Lukket Firkantet Tå Hestehår Uten Krengning Assorterte Farger Leiligheter Med Assorterte Farger Sort
Bestill

TrinnVis er et nettbasert styrings- og kvalitetssystem som hjelper deg å organisere praksisen din, og drive den i samsvar med lover og forskrifter. Systemet er utviklet av norske leger og fysioterapeuter, og brukes allerede av en tredjedel av alle fastleger i Norge.

Fordelansvarog oppgaver mellomkollegenedine

TrinnVis er bygget for en vanlig, norsk helsepraksis, og inneholder ferdige ansvarsområder med tilhørende oppgaver som du enkelt fordeler på kolleger og medarbeidere. Oppgavene omfatter alt du er pålagt å gjøre etter norsk helselovgivning, men du kan også lage dine egne oppgaver. Når noen slutter eller går ut i permisjon, er det enkelt å flytte deres ansvarsområder til andre.

Prøv gratis Bestill

Fåkontrollpå altutstyroginventar

Enten du er lege, fysioterapeut eller driver en annen helsevirksomhet, kan TrinnVis hjelpe deg til å få oversikt over diagnostisk utstyr, behandlingsutstyr og treningsutstyr. Visse typer utstyr er du pålagt å føre regelmessig kontroll med, og TrinnVis gjør det enkelt å innarbeide rutiner for dette. Hvis dere eier utstyr hver for dere, kan TrinnVis også holde styr på hvem som eier hva.

Prøv gratis Bestill

Spar tid med ferdiglagde dokumenter

TrinnVis kommer med mye ferdiglaget innhold, delvis basert på behovene til en vanlige, norske praksis, og delvis på krav myndighetene stiller til helsevirksomheter. Når du setter opp din TrinnVis-konto, blir dette innholdet filtrert og tilpasset din type praksis. Rutiner, retningslinjer og avtaler er skrevet av folk som både kjenner lovverket og hverdagen i en norsk praksis.

Prøv gratis Bestill

Arkiver alle dokumenter digitalt

Med TrinnVis slipper du å lure på hvor viktige dokumenter og sentral informasjon befinner seg. Rapporter, møtereferater og andre nye dokumenter skriver du rett inn i TrinnVis. Dokumenter du allerede har i papirform – stiftelsesdokumenter, husleieavtaler, forsikringspapirer – kan du enkelt digitalisere og laste opp til din TrinnVis-konto.

Prøv gratis Bestill

Vi passer på at du følger loven

Som TrinnVis-bruker har du et styringssystem som er lett å vedlikeholde. Men innholdet i TrinnVis blir også jevnlig oppdatert av vår redaksjon. Når nye lover og forskrifter trer i kraft, kommer det oppdaterte dokumentforslag i din TrinnVis-konto. Vi holder deg også oppdatert om endringer gjennom nyhetsbrev.

Prøv gratis Bestill

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.

Om oss

Nyttig informasjon

Dette nettstedet eies av BravoNext SA, med hovedkontor i Vicolo de’ Calvi 2, 6830, CH (organisasjonsnummer: CHE -115.704.228 og mva. nr.: CHE -115.704.228). Alle rettigheter forbeholdt © 2006 - 2018 Bravofly er et registrert varemerke ®. Tjenestene på dette nettstedet er tilbudt av lastminute.com group og deres partnere.